Dnes je již všem jasné, že i v roce 2021 se široká sportovní veřejnost do „normálního“ tréninkového režimu přinejmenším v prvním pololetí jen tak nevrátí, tak vám přínášíme pár tipů na cvičení doma.

Děkujeme, že se většina z vás snaží pokračovat v trénincích jakýmkoliv způsobem je to jen trošku možné. V tomto článku vám chceme představit pár istagramových účtů, které naši sportovci označili za inspirativní a které s ostatními sdílí své on-line tréninky a tréninkové tipy.

Většinu cvičení je možné provádět doma na malém prostoru. Pokud je pro vás lepší variantou pohyb venku a chcete si ho oživit něčím zajímavějším, máme pro vás připomínku seriálu videí, které jsme vytvořili v roce 2020 s naší reprezentantkou ve sportovní gymnastice Anetou Holasovou.

Určitě se vyplatí podívat se a případně se těmito účty nechat inspirovat (po kliknutí na foto se dostanete na jednotlivé profily):

IG Adély Měrkové:
Adéla Měrková
 IG Anny Schröterové:
Ann Shröterová
 IG Báry Karlíkové:
Barbora Karlíková
 IG Solos.cz:
solos.cz
 IG Mistry s Mistry:
Mistry s Mistry

 IG Gymnastika Jaroměř:
Gym Jaroměř

Nakonec si připomeňme článek z května 2020 "Cvičení v karanténě s Anetou Holasovou"

Přejeme všem hodně sil a motivaci do dalšího tréninku a věřímš, že se již koncem května potkáme na prvních soutěžích ...