Dnes proběhlo v Brně v úzkém rodinném kruhu rozloučení s MUDr. Evou Hamžovou, která nás opustila nečekaně po krátké nemoci minulý týden 29. března ve věku 65 let.

Eva Hamžová působila po mnoho let jako reprezentační lékařka Českého svazu moderní gymnastiky a lékařka především brněnských moderních gymnastek. Mohli jsem se s ní každoročně potkat také na tradičním mezinárodním závodě Grand Prix Brno. S reprezentací absolvovala řadu Mistrovství světa, Mistrovství Evropy,  závodů Světového pohárua nespočet dalších domácích a mezinárodních soutěží. 

Celý její život byl propojen s nmoderní gymnastikou. Eva Hamžová byla velmi oblíbenou, respektovanou a váženou osobností nejen české moderní gymnastiky, ale také mezi lidmi mezinárodní komunity moderní gymnastiky. 
 
Eva Hamžová byla elegantní ženou s velkým srdcem a otevřenou myslí, plná nápadů a kreativity, zodpovědná a empatická lékařka ochotná vždy pomoci. Nebyla jen lékařkou, ale také chápavou manželkou a laskavou mámou a babičkou. Bude chybět spoustě lidem, kteří si ji uchovají ve svém srdci s ve svých vzpomínkách ...
 
Děkujeme za vše paní Evo, vzpomínáme, budete nám chybět ...
 
-rs-