Na závod v Káhiře vyrazili zástupci klubů Corridoor, Aerobic Professional Znojmo, BK Otrokovice a Pro Fitness Praha. Po sadě napínavého Covid-testování mohla děvčata konečně závodit v kategoriích jednotlivců AG1, AG2 a Senior.

První den závodu se představila kategorie AG1, kde Českou republiku zastupovala Natali Fučíková ze Znojma, a seniorská kategorie s Barborou Karlíkovou (BK Otrokovice), Anitou Rotheovou (Pro Fitness Praha) a Sabinou Drapákovou (Corridoor). Natali Fučíková postoupila do finále ze 3. místa v konkurenci 61 závodnic. Anita Rotheová do finále postoupila ze 4. místa, Sabina Drapáková z místa pátého. Báře Karlíkové se závod nepovedl a do finále se neprobojovala.

Druhý den se představila kategorie AG2 se Sabinou Juránkovou (Corridoor) a Annou Klepáčkovou (Aerobic Professional Znojmo). Oběma děvčatům se podařilo dostat do finále. Sabině z 2. místa a Aničce z místa čtvrtého.

Finalistky seniorské kategorie předvedly skvělé sestavy a na stupních vítězů se tak objevila česká vlajka hned dvakrát. Na druhém místě se se známkou 19,300 bodů umístila Sabina Drapáková a na místě třetím Anita Rotheová s 18,950 body. V juniorské kategorii (AG2) zazářila Sabina Juránková se známkou 19,550 bodů, těsně za rumunskou závodnicí. Na pátém místě skončila Anička Klepáčková s 18,200 body. Nejvyšší příčku si na svém premiérovém "velkém závodu" ve finále kategorie AG1 zajistila Natali Fučíková známkou 18,150 bodů.

Gratulujeme závodnicím, trenérům a rozhodčí za skvělou reprezentaci a těšíme se na nominační závod, který nás čeká již tuto sobotu!