Dnes začal závod Czech Aerobic Open 2023.

Do haly v pražských Řepích dorazilo 19 států! S takto plně obsazeným startovním polem se setkáváme poprvé a jsme rádi za takto početnou konkurenci. V rámci tohoto závodu se čeští závodníci utkají i o tituly Mistrů České republiky. 

V juniorské kategorii se podařilo obhájit titul z loňského roku Aničce Klepáčkové a po skvělé sestavě se do nedělního finále probojovala z 1.místa! Stříbrná na MČR skončila Uchytilová a Fabiková bronzová. 

Seniorská závodnice Sabina Drapáková získala v dnešním závodě MČR zlato a v závodu open se dostala do zítřejšího finále ze 4.místa s vysokou známkou 19,900. Stříbro mezi českými seniorkama získala Juránková a bronz Paulíková.

V kategorii individual AG obsadila 1.místo na MČR Natali Fučíková. 

V pátek závodili ti nejmenší v kategoriích NG a ND (+kvalifikace AG trio). V individuální kategorii ND zvítězila mezi češkami Anna Marie Křenecká a v závodě open získala skvělé 3.místo v konkurenci 110 závodnic. V NG titul mistryně ČR získala Isabella Svíčková a celkově se umístila na 6.místě. 

Zítřejší finále bude opravdu nabité a budeme rádi, když přijdete české i zahraniční reprezentanty podpořit! Finále OPEN začíná zítra v 10:00 ve Sportovním centru Řepy.  

Všem na zítra držíme palce a gratulujeme všem dnešním medailistům!

-----------------------------------------------------------------------

Seniorský group ve složení Drapáková, Juránková, Wienerová, Vomáčková, Paulíková v závodě open získal 19,208 bodů a jednoznačně zvítězil v mezinárodní konkurenci na Czech Aerobic Open 2023.
 
Stejně skvěle se vedlo i juniorskému groupu ve složení Fabiková, Jakubcová, Rajtrová, Urválková, Vyhlídalová, který získal zaslouženě zlato, druhý český group z Plzně získal bronz.
 
Nejsledovanější kategorii individual women senior vyhrála s vysokou známkou Bulharka Borislava Ivanova. Česká mistryně republiky 2023 Sabina Drapáková skončila těsně za medailovými pozicemi na 4.místě.
 
Seniorské trio Drapáková, Juránková, Vomáčková získalo v závodě open skvělé 2.místo za mužským triem z Turecka.
 
Vítězka juniorské kvalifikace a také novopečená Mistryně České republiky Anna Klepáčková skončila ve finále na 4.místě.
 
Moc všem gratulujeme a děkujeme celému týmu České gymnastické federace za skvěle připravený a následně i zvládnutý závod!

VÝSLEDKY ZDE