Díky sehranému a ochotnému týmu byla organizace celého závodu na jedničku! Zkušená moderátorka přispěla k pohodě všech závodníků, trenérů a rozhodčích. Celý tým si zaslouží velkou pochvalu.

Děkujeme i profesionálnímu technickému zázemí (výsledkový servis, on-line přenos ze strany ČGF).

Kategorie Junior I
V této kategorii byla jednoznačná dominance týmu TJ Chropyně (téměř 2b náskok na další tým v pořadí). Mohli jsme vidět nadějné výkony i ostatních týmů v první polovině výsledkové listiny! O budoucnost TG v příštích letech je postaráno, díky obětavé práci trenérů.

Junior II
Týmy na medailových pozicích získaly značný odstup od dalších v pořadí.
- Vítězný SK Frýdek-Místek předvedl kvalitní výkony na všech třech disciplínách.
Věříme, že přední týmy rozšíří v příštím roce nejvyšší výkonnostní kategorii Junior A.

Junior A
Souboj o medailové pozice byl velmi těsný!
- GK Vítkovice - Garfi Ostrava mile překvapil, u tohoto týmu jsme mohli zaznamenat rostoucí výkonnost celého týmu v posledních dvou letech.
- Druhé místo získal Flik-Flak Plzeň s odstupem pouhých 0.175 bodu. Šanci na mistrovský titul zhatila Trampolína.
- Bronzové medaile putovaly do TJ Chropyně. “Bramborová medaile” pak zbyla na TJ Sokol Příbram opět těsně o pouhých 0.150 bodu!

-Po tomto závodě jsme si jisti, že bude z čeho vybírat pro národní reprezentaci!

Senior A
- Mistrovský titul si odváží TJ Bohemians Praha. Vysoká obtížnost na Tumble a Trampolíně vynikla i přes chyby v provedení. Vše jistil precizní výkon na pohybové skladbě.
Téměř o 2 body za vítězným týmem skončily dívky z KSG Morsvská Slávia Brno a s větším odstupem na třetím místě skončil tým Gloxi Club TJ Sokol Bedřichov.

Senior A - mix
Zde soupeřily pouze dva týmy.
SK Frýdek-Místek jednoznačně a zaslouženě zvítězil nejvyšší celkovou známkou celého MČR a nejvyššími známkami na Tumble a Trampolíně pres 14 bodů! Parádní výkon! Stříbrné medaile tak zbyly na TJ Sokol Příbram.

International Cup of Clubs
Letošní ročník ICC byl první závod po několikaleté pauze způsobené COVID-19, i když se jedná o soutěž pro nižší výkonnostní úrovně, bylo k vidění spoustu hezkých a kvalitních výkonů za účasti 30-ti týmů z České republiky, Itálie a Rakouska.