Realizujme společně zázemí pro dětský sport - multifunkční halu pro gymnastiky/gymnasty a jiné sporty pro děti.

JAK TO ZAČALO?

Byla jednou jedna malá holčička, která pořád cvičila a tak se její maminka rozhodla, že osloví kamarádku, se kterou by otevřela nějaký menší sportovní kroužek. Po dlouhém rozhodování se dohodly, že otevřou klub gymnastiky.

Tato organizace byla tedy před několika lety založena dvěma ženami z okolí Teplic, které doufaly, že se jim přihlásí alespoň pár holčiček. Překvapivě, ale měly před Sokolovnou plný dvůr. Začalo se improvizovat. Museli se najít dobrovolnice, vzít více hodin, rozdělit děti a hlavně sehnat větší tělocvičnu a vhodné nářadí. 

Po pár měsících jsme zavedli tréninky 2x až 3x týdně v tělocvičně základní školy, kde jsme se střídali i s jinými kluby. Muselo se rychle vyndat nářadí, které váží až do 100 kg a rychle uklidit, abychom mohli uvolnit prostor pro další sportovní kroužek. Z důvodu mála hodin byla omezena kapacita a nebylo možné nabírat více dětí. Což nás vedlo k rozhodnutí pořídit si vlastní zázemí.

 

Více na webu kampaně: https://www.hithit.com/cs/project/11153/pomozte-nam-s-realizaci-multifunkcni-haly-a-splnit-sen-detem