V po úspěšné sobotě pokračoval MECh v neděli seniorskými kategoriemi, kde jsme měli 4 zástupce!

Senior Women - zraněními oslabené týmy předvedly bojovné výkony, ale medailové pozice byly tentokrát nad jejich síly. TJ Bohemians i díky precizně předvedené pohybové skladbě s vysokou obtížností prvků vybojovaly krásné 5. místo. O dvě příčky za nimi skončila KSG Moravská Slavia Brno s druhou nejvyšší známkou za provedení na trampolíně z celé kategorie!

Senior Mix - ve velké konkurenci britských a italských klubů obsadily čeké týmy TJ Sokol Příbram a SK Frýdek-Místek 5. a 6. místo. Nicméně oba týmy zaujaly pohybovou skladbou (F-M druhá nejvyšší obtížnost v cele kategorii!) a obtížnějšími prvky na tumble a trampolíně. I přes bojovnost lepší umístění jim rozhodčí nepřisoudili.

Chtěl bych poděkovat rozhodčím Zuzaně Čeledové a Renátě Řehořové, které spolu se mnou strávily víkend ve skvělé atmosféře prvního ročníku MECh!

Děkuji též trenérům, kteří odvedli skvělou práci a i když ne v úplně perfektních podmínkách připravili své týmy na tuto důležitou mezinárodní soutěž! České týmy se určitě neztratily a i díky zastoupeni ve 3 kategoriích jsme byli vidět!

A nakonec je nutné ocenit fanoušky z řad rodičů, kteří přispěli k celkové báječné atmosféře závodu a hnali naše týmy k lepším výkonům!

Petr Gryga

Výsledky zde:

https://www.gymresult.it/live/a439345d-7c99-11ee-bc0d-3cecef2275de