Dovolujeme si upozornit, že pro provedení přestupů registrovaných závodníků mezi oddíly/kluby k 1.lednu 2020 je nutné doručit potvrzené přestupní lístky na sekretariát ČGF nejpozději do 15. prosince 2019 !!!

v případě, že budou přestupní lístky doručeny na sekretariát ČGF později, bude přestup schválen k dalšímu nejbližšímu přestupnímu termínu, tj. až k 1. červenci 2020.

V případě, že je závodník / závodnice zařazena v SpS, SCM, OSpS nebo VSCM a nestihne se termín přestupu, bude dotyčný mít možnost podat žádost až k 1. lednu 2021, nikoliv k 1. červenci 2020 !!!

Každý přestupní lístek musí obsahovat souhlas obou oddílů/klubů s přestupem, zda se jedná o přestup bez úhrady výchovného nebo o přestup po úhradě výchovného. S vyplněným přestupním lístkem je zapotřebí zaslat kopii potvrzení o úhradě případného výchovného a uhradit administrativní poplatek za přestup ve výši 100 Kč. Tento administrativní poplatek hradí oddíl/klub, do kterého závodník nebo závodnice přestupují.

Přestupní lístek musí být podepsán závodníkem (18 let a staršího), případně jeho zákonným zástupcem, v případě, že je závodník mladší 18 let.

Přestupy se řídí platným Registračním a přestupním řádem ČGF včetně jejich příloh, které naleznete na internetové stránce ČGF v sekci "O NÁS - STANOVY A ŘÁDY".