Dnes ráno začíná juniorskou kvalifikací Mistrovství Evropy v aerobiku v italské Anconě. Mezi reprezentanty 20 zemí se představí také české závodnice.

V kategorii juniorek dnes budou bojovat o co nejlepší výsledek v soutěži jednotlivkyň Simona Vykoukalová (Sport Aerobic Liberec) a Johana Hořáková (ASC Zlín). Johana Hořáková nastoupí společně s Terezou Otevřelovou a Denisou Valovou  (obě ASC Zlín) soutěži trojic. Pro soutěž skupin doplní jmenovanou trojici závodnic Simona Vykoukalová a Markéta Kosejková z Liberce.

V sobotu 23.9. proběhnou kvalifikační soutěže seniorů. Také zde má Česká republika své zastoupení. V kategorii jednotlivkyň nastoupí Tereza Kočová (Sport Aerobic Liberec) a Barbora Karlíková (ASC Zlín).  Obě dvě závodnice budou společně s Kristýnou Bernátovou (Sport Aerobic Liberec) startovat v kategorii trojic. V kategorii skupin se pokusí probojovat do finále skupina ve složení Tereza Kočová, kristýna Bernátová, Adéla Misárová (Pro Fitness Praha), Aneta Chlumská a Šárka Dousková (obě Sport Aerobic Liberec).

 

Všechny kvalifikační a finálové soutěže můžete sledovat on-line na www.GymTV.online 

Na výše uvedené internetové stránce naleznete také aktuální startovní listiny a výsledky.

 

Další informace naleznete na oficiální internetových stránkách ME 2017 V AEROBIKU

nebo na internetových stránkách UEG