Vážení členové ČGF Parkouru,
 
chtěli bychom Vás informovat o nových skutečnostech, které se za posledních pár dnů změnily vlivem nastálé situace s Covid-19 a vyhlášením nouzového stavu.
 
Český pohár Plzeň - ačkoliv nás to velice mrzí, tak jsme museli závod v Plzni zrušit. V důsledku nových nařízení, které vláda zveřejnila včera. Závod by se jistě za velkých restrikcí uspořádat dal, ale celou situaci jsme vyhodnotili za velice rizikovou z důvodů cestování dětí z celé republiky, financí, restrikcí, atd. Závod by se musel taktéž obejít bez díváků. Na základě všech okolnosti jsme se po dohodě s pořadatelem rozhodli závod zrušit. Moc děkujeme všem přihlášeným a věříme, že se situace do budoucna zlepší a my budeme schopni uspořádat MČR, které bude na důstojné úrovni.
Nedělní školení rozhodčích A třídy bylo taktéž zrušeno.
 
V letošním roce bychom rádi uspořádali závod MČR (pro reprezentaci bez nutnosti účasti na závodu Českého poháru), věříme, že situace bude lepší a akce bude moci proběhnout. Budeme směřovat veškeré aktivity k tomu, aby alespoň tento závod v letošním roce proběhl.
 
Mějte krásný víkend a pevné zdraví i v této složité době. ?