Dnes, v pátek 10. září 2021 dopoledne, začíná slavnostním zahájením mezinárodní závod v aerobiku CZECH AEROBIC OPEN 2021.

Je to téměř na den přesně po roce a půl, kdy musel být z důvodu nařízení Vlády ČR při prvním "covidovém lock downu" zrušen necelý týden před jeho konáním Czech Aerobic Open 2020, který se měl uskutečnit ve Wellness Hotelu Step v Praze.  Všichni jsem doufali, že se soutěž uskuteční v náhradním termínu na podzim. Bohužel přišel "druhý lock down", který v podstatě trval až do letošního jara.

Konečně se příznivci aerobiku pod hlavičkou České gymnastické federace dočkali po "covidové pauze" mezinárodní soutěže. Letošní CZECH AEROBIC OPEN 2021 probíhá v nádherných prostorách  Sportovního Centra Řepy v ulici Na Chobotě.

Letošního ročníku se účastní sportovci z Maďarska, Německa, Rakouska, Rumunska, Slovenska a samozřejmě domácí závodníci a závodnice z České republiky, pro které je tato soutěž zároveň také Mistrovstvím České republiky.

Slavnostní zahájení ve sportovní hale Sportovního Centra Řepy začne v pátek dopoledne v 9.50 hodin tradičním aerobikovým představením zástupců jednotlivých zúčastněných zemí a českých klubů.

Po slavnostním zahájení nás čeká více než šest hodin sportovních vykonů. Na konci pátečního dne budeme znát nejen medailisty Mistrovství České republiky, ale také finalisty mezinárodní soutěže CZECH AEROBIC OPEN 2021, kteří budou bojovat v sobotu od 10.00 hodin do 17.30 hodin o pocty nejvyšší.

Z průběhu finálových bojů bude pořizovat Česká televize cca 30 minutový záznam  toho nejzajímavějšího.

Průběh soutěží můžete po celý pátek a sobotu sledovat on-line na TV kanálu České gymnastické federace

WWW.GYMTV.CZ

Časový harmonogram soutěže, startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE

 

CZECH AEROBIC OPEN 2021 JE FINANČNĚ PODPOROVÁN MAGISTRÁTEM HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY.