Datum konání akce: sobota 2.10. 2021

Místo konání akce:

Ostrov Štvanice 170 00, 170 00 Praha 7 (3CWR+7M Praha 7) - v areálu se nachází jeden z největších skateparku v ČR. Jsou zde tribuny a celí prostor je zastřešený. Závod se bude konat i za nepříznivého počasí. Na místě bude bar s grilem. - pro disciplínu Speed-run bude k dispozici jedna závodní dráha se speciálními překážkami (děti, mladší žáci a starší žáci tuto dráhu budou překonávat pouze v jednom směru, junioři a senioři tuto dráhu poběží najednou v obou směrech).

Pro koho je závod určen:

Závodí všechny věkové kategorie (dětí, mladší žáci, starší žáci, junioři, senioři), muži i ženy. Závod je otevřen jak pro registrované, tak i neregistrované závodníky v parkouru. Registraci pro členy ČGF (registrovaní závodníci) provádí domácí oddíl v systému GIS do příslušných kategorií v termínu do 1.10 2021.

Registrace pro nepřihlášené a neregistrované závodníky, kteří nejsou členy ČGF pod "Oddílem" je možná pouze předchozím avízu na tel.: 778 003 880 a po předložení prohlášení o zdravotní způsobilosti (viz příloha níže). Fyzicky se každý závodník musí osobně dostavit na místo v den konání závodu v době od 8:00 do 9:00 hodin finálně tak potvrdit prezenci. Závod není určen pro širokou veřejnost, pouze pro přímé účastníky akce (sportovci, organizační a podpůrné týmy, funkcionáři ČGF, rozhodčí).