Unikátní přenos informací a zkušeností z mezinárodního workshopu DMT v Polsku.

Na začátku září proběhl v polských Katowicích mezinárodní workshop zaměřený na rozvoj znalostí a dovedností v disciplíně double-mini trampolíně.

Pro českého fanouška se jedná o novinku, protože i přes to, že tuto disciplínu můžeme vídat na mezinárodních závodech společně se skoky na trampolíně (a tumblingem), v Čechách je zatím toto odvětví v plenkách.

Nicméně přišel čas to změnit!

Na již zmíněný workshop vyrazilo 5 statečných účastníků, ze 2 oddílů. Za Trampolíny Liberec se zúčastnil reprezentant Pavel Věchet s trenérem Gabrielem Tichým. Z Prahy pak vyrazila trenérka Martina Řehořová, která s sebou vzala 2 členky teamgymového oddílu TJ AVIA Čakovice. Workshop vedl velmi zkušený trenér několika Mistrů světa a účastníků OH, Luis Nunes.

No a co jsme si z Polska přivezli? To můžete přijet zjistit na seminář, který se bude konat v sobotu 22.10.2022 v Liberci.

Tímto zveme všechny zájemce, zvědavce a průkopníky všeho nového do Trampolínového centra Orionka v Liberci, kde bychom rádi předali teoretické i praktické základy, které jsme v Katowicích získali.

Detaily a program naleznete v přiložené pozvánce ZDE

Těšíme se na Vás! Trampolíně a double-mini zdar! 

Seminář je určen trenérům, závodníkům, rozhodčím a funkcionářům ze všech gymnastických oddílů se zájmem seznámit se s tímto atraktivním nářadím.

Pro začátek jsou vhodné jednoduché skoky a triky a jednoduchá salta, pokročilí zvládnou i obtížnější skoky.