Online stream na: http://www.gymtv.cz/

Staň se v pořadí druhým Mistrem ČR v Parkouru. Nezáleží na věku ani pohlaví. Tady mají šanci všichni. Mistrovství proběhne o víkendu 27. a 28. listopadu 2021 na brněnském výstavišti u příležitosti sportovního veletrhu LIFE!.

Soutěží se v obou desciplínách - speed-run i freestyle. Můžeš tak předvést svou rychlost a techniku vaultů i triky a kreativitu flipů.

Přihlášení na MČR provadí trenér parkour týmu v systému GIS ČGF (Česka gymnastická federace) zde: https://www.gymfed.cz/kalendar/detail/2273

Dospělí závodníci, kteří mají zájem probojovat se do české reprezentace Czech Parkour Team, musejí být registrovanými závodníky ČGF a mít za sebou alespoň 1 závod českého poháru v parkouru.

MČR je otevřeno všem závodníkům bez ohledu na věk, pohlaví či státní a klubovou příslušnost. 
Závodník musí být registrovaným členem ČGF.
Pro účast na MČR není nutná předchozí účast v českém poháru parkouru. (Tato podmínka platí pouze v seniorské kategorii ve spojitosti s možností účasti v české parkourové reprezentaci).

Startovné bude hrazeno na místě HOTOVĚ za celý oddíl podle přihlášených závodníků. Prezence závodníků proběhne v pavilonu E a závod v pavilonu P. 

V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte generálního manažera Mgr. Martina Honzka na adrese honzek@gymfed.cz nebo telefonicky na 731515842.

Těšíme se na tebe i na tvůj team, rodiče, přátele a kamarády, prostě všechny, kteří si budou chtít zazávodit, či se jen podívat a podpořit tě. 

Držíme pěstí, 

tvůj Czech Parkour Team
Česká gymnastická federace
www.gymfed.cz/parkour

 

MČR 2021 v Parkouru