Pozvánku, organizační pokyny a návrh jednacího řádu valné hromady naleznete níže, stejně jako Zprávu o činnosti Výkonného výboru České gymnastické federace a jeho sportově-technických komisí za období od 1.8. 2014 do 31.7. 2015.

Nejdůležitějším bodem valné hromady bude projednání a schválení změn ve Stanovách České gymnastické federace tak, aby vyhověly požadavkům nového Občanského zákoníku (NOZ). Níže naleznete konečný návrh změn Stanov České gymnastické federace schválený výkonným výborem dne 26. srpna 2015.

Součástí návrhu změn ve stanovách je také komentář se zdůvodněním jednotliých návrhů změn. Případné připomínky, které musí být především v souladu s novým Občanským zákoníkem, zasílejte prosím nejpozději do 21. září 2015 na e-mail cgf@gymfed.cz 

Výše uvedené podkladové materiály společně se Zprávou o hospodaření České gymnastické federace za rok 2014 a návrhem Rozpočtu České gymnastické federace na rok 2015 byly zaslány na korespondenční adresy registrovaných oddílů, které zodpovědné osoby uvedly v Gymnastickém informačním systému (GIS).