Pozvánku, organizační pokyny, návrh jednacího řádu a volebního řádu valné hromady naleznete níže, stejně jako přihlášky na kandidaturu pro volby do funkce předsedy ČGF, členů Výkonného výboru ČGF a členů Revizní komise ČGF.

Nejdůležitějším bodem valné hromady budou volby předsedy ČGF, volby členů Výkonného výboru ČGF a volby členů Revizní komise ČGF na čtyřleté funkční období 2016-2020.

Vyplněné, potvrzené a podepsané přihlášky na kandidaturu pro volby musí být doručeny  prostřednicvím pošty, elektronické pošty nebo osobně na sekretariát ČGF nejpozději do pondělí 15. srpna 2016 do 17.00 hodin.

Další podkladové materiály jako jsou Zpráva o činnosti ČGF za období září 2015 - červen 2016, Zpráva o hospodaření ČGF za rok 2015, Návrh rozpočtu ČGF na rok 2016 a další materiály budou společně s delegačními lístky zaslány v souladu s platnýmy Stanovami ČGF nejpozději 21 dní před dnem konání valné hromady na korespondenční adresy registrovaných oddílů, které zodpovědné osoby uvedly v Gymnastickém informačním systému (GIS).