Česká gymnastická federace

6.2.2021 TG

Jojo Cup - ODLOŽENO

VALNÁ HROMADA ČGF - SOBOTA 14.9.2019

V sobotu 14. září 2019 od 11.00 hodin proběhne v aule hlavní budovy České unie sportu (Zátopkova 100/2, 160 00 Praha 6) řádná Valná hromada České gymnastické federace.

Publikováno: 2019 (upraveno 7.8.2020)

PREZENCE začíná již od 10:00!

Níže naleznete pozvánku s programem, organizační pokyny, návrh Jednacího a Volebního řádu a návrh úprav Stanov ČGF, kde jsou navrhované změny zvýrazněny červeně.

Dále níže naleznete Zprávu o činnosti za období září 2018 - srpen 2019, podklady pro Zprávu o hospodaření ČGF za rok 2018 (Daňové přiznání ČGF za rok 2018, Rozvahu, Výkaz zisku a ztrát), Návrh rozpočtu ČGF na rok 2019, kde naleznete mimo jiné i výše dotací na činnost registrovaných oddílů ČGF a činnost KSK a KGS na rok 2019.

Kandidatury na funkci předsedy Technické komise předsedy Technické komise sportovní gymnastiky žen je možné zaslat na přiložených a vyplněných formulářích na sekretariát České gymnastické federace (Zátopkova 100/2,160 17 Praha 6) nejpozději do pátku 6. září 2019 do 24.00 hodin, a to buď osobně, poštou nebo elektronickou poštou (na email cgf@gymfed.cz).

Kompletní podkladové materiály včetně delegačního lístku byly zaslány poštou jednotlivým registrovaným oddílům / klubům  v pátek 23. srpna 2019 na kontaktní korespondenční adresy uvedené v registračním systému GIS. V případě, že neobdržíte na uvedené kontaktní adresy podkladové materiály, kontaktujte prosím pracovníky sekretariátu České gymnastické federace.

Předpokládané ukončení valné hromady v 15:00 hod.

Článek vložil: George Sarichev

Ke stažení: